SpinLord Greif

SKU: SL058 Categorii: ,

109.90 RON

Cantitate

Descriere

Greif este o versiune mai dură și mai periculoasă a Sternenfall Pro.

Sternenfall Pro era de duritate medie – Greif este cu siguranță dur.

Spre deosebire de Sternenfall Pro, capetele zimtilor nu sunt nervurate și sunt ușor lipicioase – similar cu Dornenglanz, dar lipiciozitatea este puțin mai mică. Cu toate acestea, are o aderență mult mai bună decât Sternenfall Pro.

Zimtii sunt de aceeași dimensiune ca pe Sternenfall Pro, iar distanța dintre ele este, de asemenea, aceeași.

Practic, compusul de cauciuc mai dur crește viteza – prin urmare, Greif-ul este destul de rapid.

Cu toate acestea, în special în raport cu viteza ușor mai mare, Greif este ușor și controlat de jucat.

Unul dintre punctele sale forte este cu siguranță jocul de blocaj la masă, ținerea simplă – chiar și atunci când servește – funcționează mai bine cu acest cauciuc decât cu alte ierburi. În plus, aderența capetelor zimtilor este deosebit de eficientă la amortizarea loviturilor pasive.

Datorită insensibilității la rotația de intrare, mingile taiate ale adversarului pot fi, de asemenea, împinse în colțuri fără efort sau se poate răspunde ofensiv cu o mișcare de topspin (strângere ușoară) pentru a aduce în joc propriul forehand cu un topspin mai rapid. În general, Greif este foarte puternic la loviturile ofensive și este cauciucul potrivit pentru jucătorii care doresc să își pună adversarul sub presiune cu vârfurile pentru a-și pregăti propriile lovituri de atac.

Efectul perturbator este considerabil.

Pe de altă parte, Greif prezintă slăbiciuni în chop block. Nu este ideal pentru acest tip de lovitură defensivă. În principiu, totuși, Greif poate fi jucat cu sau fără utilizarea încheieturii mâinii.

Greif nu este, de asemenea, destinat pentru apărarea taiata. Deși acest lucru este posibil ca o soluție de urgență, Greif este ideal în primul rând pentru jucătorii cu un forehand puternic, care doresc să-și împiedice adversarul să joace un topspin. Griffin nu poate fi recomandat jucătorilor defensivi în general pasivi.

De altfel, Greif este, de asemenea, extrem de puternic împotriva adversarilor care joacă cu iarba, deoarece Greif este absolut insensibil la mingile fluturate și la spin-ul ierbii.

Dacă ați jucat până acum cu o fata cu zimti de lungime medie ox din cauza posibilităților ofensive, dar doriți un efect mai perturbator cu un comportament de joc similar, atunci Greif este exact cauciucul potrivit pentru dumneavoastră!

În concluzie, vă puteți gândi la Greif ca la un amestec de Sternenfall Pro, Dornenglanz și Anti Sandwind, pentru că asta este.

Durabilitate: Cauciucurile roșii par să fie ușor mai durabile decât cele negre, posibil din cauza lotului. Cauciucurile roșii nu sunt indestructibile, precum coșurile de la Sternenfall Pro, dar durabilitatea este cu siguranță bună – foarte bună. Am evalua durabilitatea cauciucurilor negre ca fiind încă peste medie – cu alte cuvinte, încă semnificativ mai bună decât durabilitatea Dornenglanz și Feuerstich Pro. În rest, cauciucurile roșii și negre sunt la fel în ceea ce privește jucabilitatea, dar cauciucurile roșii sunt poate puțin mai aderente și, prin urmare, puțin mai toxice în ceea ce privește jucabilitatea.

Pentru o durabilitate și caracteristici de joc optime, vă recomandăm montarea cu folia adezivă x-film și curățarea regulată a capetelor punctelor (de exemplu, cu detergent de cauciuc și buretele de curățare SpinLord).

Acest cauciuc este disponibil numai în ox și numai în roșu și negru.

Informații suplimentare

Viteza

5

Control

4.5

Capacitate de deceptie

9.5

Culoare

Negru, Rosu

Tip de joc

Deceptiv

Producator

SpinLord

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SpinLord Greif”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.